Tietoa ohjelmoinnista:

Jokainen optimointi suoritetaan auton alkuperäistä ohjelmaa muokkaamalla, eli kyseessä on moottorin ohjausyksikön / moottorin optimointi, jolla saadaan aikaan parempi suorituskyky ajoneuvoosi. Optimointia kutsutaan myös auton lastutus, auton ohjelmointi, chiptuning ja lastuttaminen nimikkeillä. Nimitykset voivat kuitenkin olla harhaanjohtavia ja sekoittaa halpamenetelmiin. Meillä ei kuitenkaan asenneta mitään ”tehoboksia” tai polttoaineen paineen nostinta, vaan me muokkaamme auton oman ohjelmiston. Auto on mahdollista palauttaa normaaliksi myöhemmin, jos sille tarvetta tulee. Automaattivaihteistolla varustetuissa autoissa optimoinnin yhteydessä huomiodaan myös vaihdelaatikko uusille tehoille ja väännöille sopivaksi. Ohjelmoinnin myötä kulutus pienenee ja vääntöä löytyy reilusti jo alakierroksillakin, kiihtyvyys paranee, ohitustilanteet helpottuvat, sekä ajomukavuus paranee huomattavasti! Tilanteesta riippuen voimme jopa tulla luoksesi esim. kotiisi tai työpaikalle suorittamaan ohjelmoinnin. Bensiini käyttöisessä autossa suosittelemme optimoinnin jälkeen käytettäväksi 98 octaanista polttoainetta.

 

Tyytyväisyystakuu:

Jollet ole tyytyväinen optimointiimme, palautamme ajoneuvosi takaisin normaaliksi veloituksetta ja saatte rahanne takaisin.

Tyytyväsyystakuu myönnetään ohjelmalle, ohjelmoinnille ja sen toimivuudelle. Takuu koskee ainostaan sarjavalmisteisia ajoneuvoja. Jos autossasi on jokin vika, joka estää optimoinnin moitteettoman toiminnan, niin se ei kuulu tyytyväisyystakuun piiriin vaan auto on korjattava.

 

Vastuu / Takuu:

Vastaamme ohjelmoinnin yhteydessä tehtävistä asennustöistä ja komponenteista. Vastuu koskee ainoastaan sellaisia osia ja komponentteja, joihin joudutaan tekemään mekaanisia muutoksia. Emme ole vastuussa ajoneuvon ohjainlaitteen korvaamisesta mikäli ajoneuvon huoltotöiden, sähköhäiriön tai muun tapahtuman yhteydessä ilmenee ohjainlaitteen vikaantuminen. Mekaaniset viat eivät kuulu takuun piiriin.

 

Katsastus:

Ohjelmointi ei vaikuta vuosikatsastuksen päästö- ja OBD-testien läpäisemiseen. Jos ohjainlaite päivitetään huollossa: Emme ole vastuussa mahdollisesta valmistajan ohjelmapäivityksestä, joka korvaa aiemmin asentamamme ohjelman. Veloitamme uudelleenohjelmoinnista tapauskohtaisesti.

 

Valmistajan / Myyjän takuun raukeaminen:

Tehdastakuun tai muun takuun tai edun alaisessa ajoneuvossa on sen haltijan tai omistajan itse selvitettävä ohjelmoinnin mahdollinen vaikutus ajoneuvon takuuseen ajoneuvon edustajalta tai sen maahantuojalta. Emme ole vastuussa mahdollisesta ohjelmoinnin aiheuttamasta takuuehtojen muutoksesta tai takuun raukeamisesta.

Tilanne:

Asiakas epäilee ajoneuvon toimintahäiriön johtuvan suoritetusta ohjelmoinnista. Asiakkaan on viipymättä otettava yhteyttä ja tarjottava ensisijaisesti Morepower:lle mahdollisuus tarkistaa ajoneuvon toiminta ja siihen liittyvät mahdolliset häiriöt. Ohjelmaan liittyvät ongelmat korjaamme veloituksetta Vastuu / Takuu pykälän mukaisesti. Mikäli vika on riippumaton ohjelmoinnista, on Morepower oikeutettu veloittamaan vianhausta ja mahdollisesta korjauksesta hinnastonsa mukaisesti. Muissa kuin ohjelmaperusteisissa vioissa Morepower on velvoitettu ilmoittamaan asiakkaalle ennen korjauksen aloittamista korjausarvio.

Varoitus:

Olethan varovainen yrityksien kanssa jotka tarjoavat ohjelmointia naurettavan edullisesti.

Pelkästään ohjelmointilaitteistot ovat arvokkaita, jonka vuoksi jotkut toimijat käyttävät ”kopiotyökaluja”, joilla ei todellakaan ole turvallista eikä suositeltavaa ohjelmoida mitään.